Projekt Östersjön från Godby högstadium deltar i StarT-Galan den 23.5.2017

Projekt Östersjön från Godby högstadium deltar i StarT-Galan den 23.5.2017

Projekt Östersjön från Godby högstadium på Åland som vann specialpris i TekNatur projekttävlingen kommer i år att även få delta i den nationella StarT-Galan som går av stapeln i Helsingfors den 23.5 2017. StarT-Galan ordnas av nätverket LUMA-center Finland tillsammans med samarbetspartners för att hedra att Finlands självständighet fyller 100 år. TekNatur är med i StarT och utgör de finlandssvenska skolornas regionala festare. Specialpriset delades ut med följande motivering: ”Ett fint exempel på ett grupparbete som resulterade i en helhet som bjuder på både estetiska och tekniska kvaliteter.”

Närmare information om StarT vid länken http://www.luma.fi/start-sv/.

Senaste nyheter

Till toppen